Despre - Handmade Dream

Despre Handmade Dream

Povestea site-ului Handmade Dream a apărut din admirația mea pentru obiectele confecționate manual, ulterior am aflat luptele pe care le duc producătorii pentru a-și promova / vinde produsele, astfel am decis să le pun la dispoziție o platformă prin care să își poată atinge aceste scopuri, un sistem unde artizanii români să își pună produsele, să-și formeze propriul catalog online și să le vândă.

Deși ideea a luat naștere la începutul lunii martie 2016, a început să prindă formă abia în iunie, ca pe data de 12 august să fie lansat către public într-o variantă Open Beta, urmând ca până la sfârșitul lunii să iasă din acest stagiu și să fie dat spre folosință.

 

Astfel s-a născut Handmade Dream, un site unde ai posibilitatea să-ți faci cunoscute produsele tale, totul gratuit.

 

Scopul site-ului este acela de a crea / confecționa piese unice sau de a aduce la viață viziunea clienților. Artizanii români lucrează astfel încât procesul de creație să fie mereu la fel de captivant și frumos precum rezultatul final.

Produsele prezente pe site pot fi aproape mereu modificate sau îmbunătățite după comandă site-ul fiind doar o unealtă prin care clientul ia legătura cu artistul din spatele produsului final.

Cum își permite site-ul să rămână gratuit?

 

Site-ul își plătește facturile lunare din reclamele afișate pe acesta, astfel toată lumea este fericită ^.^ !

Momentan, reclamele afișate provin din rețeaua lui Google, deci șansele pentru un virus sau o reclamă intruzivă sunt aproape 0, toate reclamele lor fiind verificate manual înainte de publicare.

 

Ai o întrebare sau o problemă?
Poți să mă contactezi prin una din următoarele metode.

    sau un mesaj pe Facebook.