Profil

livia georgescu

Pagina aceasta este, într-o formă lejeră și neconvențională, o prezentare a unor lucrări realizate de mine. Marchează cu modestie încercările mele. Deși am început să pictez cuvinte în proză sculptând uneori în timpul personal, acum există AICI o compartimentare pe "secţiuni" a lucrărilor mele: icoane pe sticlă, proiecții pe pânză ale timpului inițial, cupe /pahare pictate, etc.
Mi-ar plăcea ca, înainte de a te pronunța asupra vreuneia dintre lucrările mele, dacă îți place sau nu, să ții cont că nu e îndeajuns doar o simplă "răsfoire" /vizionare a profilului de facebook, ci e necesară o atingere a privirii tale blânde asupra prototipurilor originale.
Dacă ești interesat(ă) să achiziționezi, poți comanda și personaliza ceva original, combinații de cuvinte și picturi, culori contrastante, vitraliu, acrilice sau ulei, pânză sau icoane pe sticlă, "combine painting" (pictură combinată) prin îmbinarea elementelor cu efecte cromatice, unde ostentativele pietre de lapis lazuli transubstanțiază materia turnată în cupele de cristal, înfășurate în bandă de plumb, cu foiță de aur, totul pentru a transcende DINCOLO de artă.