Profil

Tuedra

Atelierul Tuedra este specializat in comenzi de produse prin corespondenta si prin intermediul Internetului, produse ce sunt create si confectionate, la comanda, in functie de preferintele clientilor. Atelierul este o afacere de familie si a fost lansat in 2014, specializat pe produse handmade si homemade, creand si confectionand manual diverse produse, inclusiv din panza de iuta : ex. - huse perne, cuverturi, huse scaune, traverse masa, naproane, suporturi pahare, marturii pentru nunti si botezuri, perdele, prosoape, etc.
In conversatiile avute cu clientele noastre, pe parcursul timpului, acestea si-au exprimat dorinta de a achizitiona Sacose din panza de iuta si bumbac 100 %, astfel s-a nascut ideea de a crea si confectiona Sacose, Genti si alte produse din tesaturi textile.
La inceput ne-am propus sa cream si sa confectionam produse stas (serie), fapt ce nu s-a intamplat, intrucat discutand cu clientele noastre si luand in considerare preferintele acestora, am constatat ca fiecare clienta doreste un alt produs, care sa pastreze o tema preferata, insa care sa fie adaptat la nevoile personale.
Astfel, am inceput sa cream si sa confectionam, la comanda, Sacose, Genti, Rucsacuri, Portofele, Portfarduri, Bratari, etc. , in functie de preferintele clientilor, concretizandu-se ideea de PRODUSE PERSONALIZATE. De altfel, aceste produse au devenit obiectul nostru principal de activitate.
O alta idee care s-a si concretizat, fiind solicitata de pictori si creatorii handmade, a fost aceea a PRODUSELOR BLANK, astfel am creat si confectionat o gama de produse, ce ne-am propus sa o largim prin adaugarea de noi modele, ce le vom crea si confectiona la solicitarea clientilor .
Produsele noastre sunt create si confectionate de noi manual pentru toate categoriile de varsta, in cadrul atelierului nostru, colaborand cu clientii pe tot parcursul procesului, pastrand trendul actual si largind gama de materiale textile utilizate.
Deoarece toate produsele noastre sunt confectionate numai la comanda, acestea nu sunt disponibile imediat, rezervandu-ne dreptul de a va comunica termenul de executie a acestora.
​​ Speram ca aici sa gasiti produse pe placul dumneavoastra si sa dezvoltam o colaborare placuta si fructuoasa.
​Va multumim ca ne-ati vizitat!
​CLAUDIA si MANUELA
Fondatori TUEDRA srl